Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

16. 09. 2016. 09:47 >> 09:27
1

TAKMIČENJE U SUBOTU

Počele prijave za puzijadu

Sunčana Babylino puzijada, takmičenje beba u puzanju, biće održana u subotu, 24. septembra, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta Siti, u okviru jubilarnog desetog izdanja dječje manifestacije Dan Sunca koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije.

 

Prijavljivanje za najpopularnije crnogorsko takmičenje za bebe počelo je danas (petak, 16. septembra), a pravo učešća imaju bebe koje još uvijek nisu prohodale.

“Zainteresovani roditelji mogu prijaviti svoje takmičare putem facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) ili mail adrese: dansuncapg@gmail.com. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja”, navodi se u saopštenju organizatora.

Takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca, od 10:30 i od 17:30 časova.

“Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, Babylino, obezbijediće poklone za sve učesnike puzijade, a organizator će svim takmičarima uručiti diploma”, navodi se u saopštenju. 

Dan Sunca je jedna od najpopularnijih dječijih manifestacija, a ovogodišnje izdanje biće posebno svečano zbog proslave desetog rođendana.

“Puzijadu organizujemo deveti put i interesovanje je ogromno pa već danima u inboks stranice Dan Sunca stižu pitanja brojnih roditelja u vezi početka prijavljivanja. I ovog puta imamo 90 takmičarskih mjesta pa pozivamo sve zainteresovane da prijave pošalju što prije jer su u januarskom izdanju takmičenja sva mjesta popunjena za samo 8 sati od momenta objave početka. Aktuelni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 22 stotinke, a postavio ga je Nikola Vidić iz Podgorice u toku januarskog izdanja takmičenja”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Mališani će i ovog puta imati priliku da nešto novo nauče tokom kreativno-edukativnih radionica koje će biti organizovane u prijepodnevnom dijelu programa, na parkingu ispred Zare, zatim da se oprobaju u raznim sportovima, učestvuju u zabavnim aktivnostima u kreativnom kutku i uživaju u nastupima vršnjaka koji će se odvijati u centralnom atrijumu Delte.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније