Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: PR Centar, Objavila: M.M.Lj. ]

19. 08. 2019. 17:09 >> 18:24

"RIJEKOM ZETOM"

Sergej i sportske igre u Danilovgradu

Manifestacija “Rijekom Zetom” biće održana 24. avgusta u Danilovgradu i tokom cijelog dana planiran je raznovrstan program za sve uzraste, a manifestaciju će zaključiti svojim koncertom poznati crnogorski pjevač, Sergej Ćetković.

 

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević istakla je da je pripremljen bogat cjelodnevni program tokom manifestacije “Rijekom Zetom”.

“Uspjeli smo da obezbijedimo zanimljiv program za sve uzraste. Ta manifestacija je prilika da pokažemo kakvi smo domaćini”, navela je Kovačević.

Ona je pojasnila da je to jedan događa u nizu kojim se obilježava značajan jubilej za Opštinu Danilovgrad, da su zlatni sponzori pomogli da se ta manifestacija organizuje.

Potpredsjednik Opštine Danilovgrad Aleksandar Pavićević naveo je da manifestacija “Rijekom Zetom” ima veliki značaj za Danilovgrad, jer se, kako je pojasnio, tradiocionalno održava od 1991. godine.

“Najavljenu manifestaciju smatramo najznačajnijom kada je u pitanju kultura zabavnog karaktera u Danilovgradu. Ta tradicija se baštini dugi niz godina, a osim naših sugrađana, bilježimo i veliki odaziv stanovnika iz svih gradova Crne Gore”, istakao je Pavićević.

On je saopštio da će prije koncerta crnogorskog pjevača Sergeja Ćetkovića, nastupiti sugrađanka Mila Nikić, zajedno sa poznatim bosansko-hercegovačkim pjevačem Amelom Ćurićem.

Potpredsjednik Opštine Danilovgrad Ilija Grgurović kazao je da će posjetioci provesti dan pored rijeke Zete, simbola tog grada i da će moći da probaju tradicionalna pića i jela.

“Ponovo ćemo se vratiti na Zetu, preplivati je i igrati sportske igre. Kuvaćemo i ješćemo riblju čorbu, pićemo crnogorsko vino i pivo i čekaćemo najbržu lađu koja će krenuti iz Bogićevića”, saopštio je Grgurović.

On je rekao da će u toku manifestacije “Rijekom Zetom” biti organizovano takmičenje u pecanju.

Pjevač, Sergej Ćetković, istakao je da je velika čast biti dio manifestacije “Rijekom Zetom” i dio jubileja koji obilježava Opština Danilovgrad.

 “Za Danilovgrad i rijeku Zetu veže me mnogo lijepih uspomena, još od djetinjstva. Sa druge strane, jedan od mojih ozbiljnijih spotova snimljen je u Tunjevu, pa će koncert biti prilika da sa publikom podijelim anegdote sa snimanja”, rekao je Ćetković.

On je pozvao građane Crne Gore da posjete manifestaciju “Rijekom Zetom” i uživaju u interesantnom program koji je najavljen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније