Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

16. 12. 2019. 10:26 >> 13:32
1

POLITIČKE PARTIJE

Svirepo ubistvo Lekovića uznemirilo sve građane

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković i predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković uputili su izraze najiskrenijeg saučešća porodici tragično preminulog policajca Milutina Lekovića.

"Ovo svirepo ubistvo zateklo je i uznemirilo sve građane Crne Gore, naročito iz razloga što je pokojni Leković poginuo u toku savjesnog i odgovornog vršenja svoje dužnosti. Potrebno je preduzeti mjere na poboljšanju položaja policijskih službenika i drugih pripadnika bezbjednosnih snaga, kako bi se osigurao njihov nesmetan rad. Takođe, treba raditi na povećanju kazne za zločine počinjene nad službenim licima tokom obavljanja službene dužnosti, ali i za druge svirepe zločine, kao i na stambenom i finansijskom obezbjeđenju porodica nastradalih", navodi se u saopštenju SNP-a.

Predsjednica i potpredsjednik SDP-a Draginja Vuksanović Stanković i Raško Konjević kazali su da tragičan gubitak za MUP i za državu Crnu Goru pokazuje sa koliko se opasnosti i izazova naši policajci svakodnevno suočavaju. 

"Hrabrost i žrtva Milutina Lekovića ne smiju biti zaboravljene i naše društvo je dužno da se na pravi način oduži njegovoj porodici", zaključili su iz SDP-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније