Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

06. 02. 2020. 13:01 >> 12:59

STRUKOVNI ODBOR

CG vatrogasci podržali kolege u Francuskoj

Strukovni odbor vatrogasaca-spasilaca Crne Gore uputio je podršku kolegama vatrogascima u Francuskoj sa željom da istraju u borbi za svoja prava.

"Malo je reći da smo neprijatno iznenađeni snimcima koji su se prethodnih dana širili svjetskim medijima i društvenim mrežama, a koji svjedoče o borbi kolega vatrogasaca u Francuskoj za prava za koja smatraju da su im ugrožena odnosno uskraćena", navodi se u saopštenju predsjednika Strukkovnog odbora vatrogasaca-spasilaca Crne Gore Ratko Pejović.

Oni su kazali da su frapirani i odnosom i brutalnošću kolega policajaca prema kolegama vatrogascima koji protestvuju na ulicama širom Francuske.

"Ovim putem u ime Strukovnog odbora vatrogasaca-spasilaca Crne Gore upućujem podršku kolegama vatrogascima u Francuskoj sa željom da istraju u borbi za svoja prava. Vatrogasac je vatrogasac ma gdje se nalazio.
Danonoćno u misiji: Pomoći, sačuvati i spasiti ljudske živote i imovinu", navodi se u saopštenju.

Telegram podrške upućen je posredstvom Ambasade Francuske u Crnoj Gori i tom prilikom od ambasadorke Kristin Tudik dobili odgovor zahvalnosti na pruženoj podršci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније