Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 03. 2020. 12:35 >> 12:34
1

U BARU

Sahranjen direktor Radio-televizije Corona

Direktor Radio-televizije Corona Dragan Despotović sahranjen je juče u Baru.

 

"Povodom Draganove smrti RTV Corona je dobila veliki broj telegrama sa izrazima saučešća, među kojima je i telegram predsjednika Opstine Bar Dušana Raičevića, potpredsjednika Skupštine Crne Gore Branimira Gvozdenovića, direktora Regionalnog vodovoda Gorana Jevrića i mnogih drugih, na čemu im svima zahvaljujemo," naveli su iz kolektiva RTV Corona, Bar.

Dragan Despotović je rođen 1968. godine u Peći.  Još kao student sa svojim bratom Predragom osnovao je Radio Coronu, prvu privatnu radio stanicu na Kosovu, koja je radila sve do rata na tom prostoru. Bila je veoma prihvaćena od publike i imala je pionirsku ulogu na kosovskoj medijskoj sceni.

Nakon bombardovanja 1999. godine i preseljenja porodice Despotović u Bar i Radio Corona je prenesena u Bar. Kasnije je prerasla u Radio-televiziju Corona. 

"Dragan je nesebično i danonoćno radio u i za RTV Corona, bez predaha i odmora. Njegovim odlaskom, RTV Corona ostaje ne samo bez svog direktora, nego i bez entuzijaste koji je osmišljavao tehničko-tehnološki i programski napredak naše Corone. Kolektiv RTV Corone mu ostaje zauvijek zahvalan, a nastojaćemo da održimo ugled naše Radio-televizije," navodi se u pismu kolektiva RTVCorona.
 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније