Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 03. 2020. 10:53 >> 11:02
5

ISPITUJU SLUČAJ

Sveštenik pozvan da da izjavu u policijskim prostorijama

Paroh kotorski Momčilo Krivokapić nije priveden, zbog održavanja molebana kojem je navodno prisustvovalo više od 20 ljudi u crkvi Svetog Nikole u Kotoru i pored zabrane javnih okupljanja, već je pozvan da u policijskim prostorijama da izjavu u svojstvu građanina, saopšteno je nezvanično Televiziji Crne Gore.

Dežurni tužilac obaviješten je o tom događaju te je naredio da se provjeravaju činjenice i okolnosti u vezi sa tim.

Podsjetimo, mediji su prenijeli informaciju da je Krivokapić priveden.

Kako je nezvanično saopšteno, preduzimaju se radnje na utvrđivanju da li ima elemenata krivičnog djela i kojeg.

Policija je prikupila obavještenja koja su određene osobe, dale u svojstvu građanina. Slučaj je kako je TVCG saopšteno u fazi izviđaja te se utvrđuju okolnosti na koji način je došlo do okupljanja te da li je eventualno prekršena naredba nadležnog organa.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније