Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

15. 04. 2020. 13:40 >> 13:39

SVJETSKI PRETRAŽIVAČ

Na UCG predstavljen "Web of Science"

Onlajn prezentacija servisa kompanije Clarivate Analitcs, koji omogućava otključana vrata najvećeg svjetskog pretraživača Web of Science za akademsku zajednicu Univerziteta Crne Gore, održana je juče putem video konferencije.

Servis na koji se nedavno pretplatio Univerzitet Crne Gore, predstavio je Marko Zovko iz kompanije Clarivate Anlitics. On je rukovodstvu Univerziteta i zaposlenima u Centru informacionog sistema Univerziteta Crne Gore predstavio fukncionalno krišćenje platforme Web of Science .

Predstavnici Clarivate Analitics-a, kako je saopšteno, održaće još jednu video obuku za sve zainteresovane na Univerzitetu Crne Gore, a po normalizaciji stanja i prestanku mjera za sprečavanje širenja virusa COVID 19, organizovaće obuku na Univerzitetu Crne Gore, gdje će svi polaznici moći da dobiju i sertifikate Clarivate Analitics-a.

Clarivate Analitics posjeduje i upravlja setom usluga koje su, uglavnom zasnovane na različitim vrstama analitike, a koje imaju za cilj da svojim korisnicima ponude mogućnost da ubrzaju porast inovacija u oblasti kojom se bave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније