Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

28. 06. 2020. 10:41 >> 10:42

12 SMJEROVA

UDG upisuje 14. generaciju studenata

Univerzitet Donja Gorica od utorka, 30. juna, upisuje 14. generaciju studenata na 12 fakultetskih jedinica. Upis će, kako su naveli, trajati do 2. jula, a dokumentacija se može podnijeti u zgradi Univerziteta i elektronskim putem.

Prilikom upisa, pored potrebnih dokumenata, kadidati i kandidatkinje su u obavezi da popune prijavni formular (formular za bodovanje). 

"Kandidati i kandidatkinje koji dolaze u zgradu da predaju dokumentaciju, ukoliko ne popune prijavni formular elektronskim putem, isti mogu odštampati i ručno popuniti. Formular se može naći na sajtu. Tako popunjen formular, kandidati i kandidatkinje donose zajedno sa ostatkom dokumentacije. Dodatno, kandidati i kandidatkinje mogu formular dobiti i u prostorijama Univerziteta i tu ga popuniti. Kandidati i kandidatkinje koji predaju dokumentaciju dolaskom u zgradu Univerziteta, moraju nositi zaštitne maske, dezinfikovati ruke na ulazu i održavati fizičku distancu", navode iz UDG-a.

"Kandidati i kandidatkinje koji elektronskim putem predaju dokumentaciju, ukoliko ne popune prijavni formular elektronskim putem, isti mogu odštampati i ručno popuniti. Formular se može naći na sajtu .Tako popunjen formular, kandidati i kandidatkinje skeniraju zajedno sa ostalim dokumentima. Kandidati i kandidatkinje koji se na konkurs prijavljuju elektronskim putem, prijavljuju se putem e-maila, i to slanjem svih skeniranih dokumenata koja su navedena u daljem tekstu ovog Konkursa, na adresu upis@udg.edu.me. Prilikom slanja maila, obavezno je navesti kontakt telefon. Svi kandidati i kandidatkinje koji budu primljeni su u obavezi da dostave originalna dokumenta, dok će instrukcije za dostavljanje original dokumentacije biti poslate na e-mail adresu kandidata ili kandidatkinje", dodaju iz UDG-a.

Dokumentacija koja se podnosi, lično ili skenirana elektronski, je:

  • Popunjeni formular za bodovanje (može se popuniti elektronski, preuzeti sa sajta ili popuniti u prostorijama Univerziteta na dan upisa)
  • Svjedočanstva iz četiri razreda srednje škole
  • Diploma o položenom završnom, odnosno stručnom ispitu
  • Diploma Luča
  • Izvod iz matične knjige rođenih ili fotokopija lične karte
  • Fotografija (kao za lična dokumenta, a ako se predaje lično, potrebno je dostaviti dvije fotografije).

Ističu da dobitnici diplome Luča I i Luča II imaju besplatnu školarinu. Visina školarine za drugo dijete iz porodice koje upisuje UDG je 20% niža. Treće i svako sljedeće dijete iz porodice ne plaća školarinu.

Upis će biti organizovan na 12 fakultetskih jedinica. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније