Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: J.B.Č.

28. 07. 2020. 13:20 >> 13:20

NIKŠIĆ

Otvoreni sportski teren i Centar za mlade

U Mjesnoj zajednici Župa Nikšićka otvoren je multifunkcionalni sportski teren u čiju izgradnju je uloženo oko 80 hiljada eura a u Sportskom centru u tom gradu otvoren je i Centar za mlade.

Ministar sporta Nikola Janović, predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović i predsjednik Mjesne zajednice Župa Nikšićka Dragoljub Radulović obišli su novoizgrađeni teren. Janović je istakao da je to jedan od dva projekta koja je Ministarstvo radilo sa Opštinom Nikšić i Mjesnom zajednicom Župa Nikšićka. On je dodao da je završen i Centar za mlade u Sportskom centru.

"Omladinski centar će biti na raspolaganju za oko 15 hiljada mladih u Opštini Nikšić. Posebno me raduje da smo ispunili obećanje za teren koji može da koristi preko 3,3 hiljade građana i oko 100 mališana", kazao je Janović.

On je istakao da je ovom prilikom ispunjeno obećanje dato prije par mjeseci dato u prisustvu premijera Duška Markovića.

"Želim da ukažem da izuzetnu saradnju koju Miistarstvo sporta ima sa Opštinom Nikšić. Da je to šesti sportski teren koji smo do sada realizovali, tu su bile i sportske sale. Ministarstvo je ukupno uložilo preko 180 hiljada eura a te terene će koristiti preko 5000 mladih", kazao je Janović.

Danas otvoreni sportski objekat u Župi, prema ocjeni Grbovića, jedan je od najljepših terena u Nikšiću sa aspartanom.

"Sigurno ćemo i druge projekte zajedno realizovati. Zahvalnost velika i predsjedniku Mjesne zajednice Župa Dragoljubu Raduloviću koji je idejom i aktivnošću doveo i do realizacije ovog projekta", kazao je Grbović.

Radulović je istakao da je multifunkcionalni sportski teren izgrađen na zadovoljstvo 1.000 djece iz Župe Nikšićka.

"Ovo je ulaganje u mlade u budućnost ovog mjesta a samim tim i u budućnost države. Vrijednost projekta je oko 80 hiljada eura", zaključio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније