Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 10. 2020. 22:04   >>  09:32 1

U ULCINJU

Tender za izgradnju objekta na obali Bojane

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore raspisalo je tender za izgradnju administrativnog objekta na desnoj obali rijeke Bojane.

Rok za izgradnju objekta je 90 dana od dana potpisivanja ugovora sa izabranim najpovoljnijim ponuđačem, a za ovu priliku opredijeljena su sredstva u iznosu od 170.000 eura, sa uračunatim PDV-om.

Kako je saopšteno iz Morskog dobra objekat će biti na raspolaganju i ostalim državnim i organima lokalne samouprave, kao i NVO sektoru.

Što se tiče koncepta organizacije, objekat (bruto površine 139,50 m2) u osnovi predstavlja spiralu i ima oblik školjke, iz čega je i proizašla osnovna koncepcija rasporeda unutrašnjih prostorija.

"U centralnom dijelu objekta smješten je manji atrijum koji snadbijeva prirodnom svjetlošću unutrašnji hodnik, iz koga se pristupa svim ostalim prostorijama. Pozicija svih kancelarija, sale za sastanke, kuhinje i toaleta predviđena je obodom objekta. Sve ove prostorije su prirodno osvijetljene i imaju prirodnu ventilaciju", navodi se u saopštenju Morskog dobra.

Projekat podrazumijeva i formiranje platoa koji će biti direktno povezan sa postojećom saobraćajnicom.

Prethodno je na toj lokaciji uklonjen privremeni objekat koji nije predviđen Programom privremenih objekata u zoni morskog dobra za period 2019- 2023. godine za teritoriju opštine Ulcinj.

"Ovo je samo jedna u nizu investicija kojom Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom nastavlja aktivnosti na izgradnji projekata od javnog interesa", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније