Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

05. 01. 2021. 17:59 >> 17:57

GRAĐANSKA ALIJANSA

Info dani za potencijalne aplikante iz CG u januaru

Info dani za potencijalne aplikante iz Crne Gore u okviru Ipa Programa prekoganične saradnje Crna Gora – Albanija i Grna Gora – Kosovo biće održani u prvoj polovini januara ove godine, saopšteno je iz Građanske alijanse (GA).

Za potencijalne aplikante iz Budve, Cetinja i Danilovgrada događaj će biti održan 11. januara, a za aplikante iz Kolašina, Mojkovaca i Bijelog Polja 12. januara

„Za potencijalne aplikante iz Bara, Ulcinja, Podgorice, Tuzi, Berana, Andrijevice, Plava, Petnjice, Gusinja i Rožaja, Info dan za oba Ipa program prekogranične saradnje (Crna Gora – Albanija i Crna Gora – Kosovo 2014-2020) će se održati 13. januara“, navodi se u saopštenju

Prijave za učešće na događajima mogu se poslati do 5. januara.

Poziv za učešće na Info danu uputili su zajednički tehnički sekretarijat, u saradnji s operativnim strukturama programa i to Kancelarijom za evropske integracije Crne Gore, Ministarstvom finansija Crne Gore - Direktoratom za finansiranje i ugovaranje EU sredstava, Ministarstvom za Evropu i spoljne poslove Albanije i Ministarstvom za lokalnu samoupravu Kosova.

Tokom događaja učesnici će imati priliku da budu informisani o programima prekogranične saradnje Crna Gora - Albanija i Crna Gora - Kosovo 2014-2020, narednim aktivnostima predviđenim u okviru programa i narednim Pozivima za dostavljanje prijedloga projekata.

Pored toga, biće predstavljena opšta pravila prekograničnog partnerstva i okvirni sadržaj Aplikacionog paketa.

Uzimajući u obzir propisane zdravstvene mjere, Info dani će se održati preko MS teams on-line platforme.

Link za pristup on-line dogadjaju će, nakon prijema ispunjenog obrasca, biti poslat na e-mail adresu koji je naveden u njemu.

Sve ostale informacije o događajima i preuzimanje Agende i Registracionog formulara nalaze se na web stranicima programa: https://www.cbc-mne-alb.org/me/ i https://cbc-mne-kos.org/me/.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније