Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 01. 2021. 16:11 >> 16:14
2

NENAMJERNI PROPUST

TVCG se izvinila javnosti i Jevrejskoj zajednici

Povodom jučerašnjeg nenamjernog propusta u prvom Dnevniku, Televizija Crne Gore još jednom se izvinila javnosti i Jevrejskoj zajednici.

"Povodom reakcija u javnosti i nakon izvinjenja Televizije Crne Gore zbog očigledne jezičke omaške, koja je izmijenila karakter poruka zvaničnika povodom Dana sjećanja na žrtve Holokausta, naša kuća upućuje i posebno izvinjenje Jevrejskoj zajednici u Crnoj Gori i svim pripadnicima tog naroda", navodi se u saopštenu TVCG.

Naglašavaju da je TVCG u svojim programskim sadržajima uvijek iskazivala nepokolebljivi antifašizam i poseban senzibilitet prema velikom stradanju jevrejskog naroda.

"Tim smo više zaprepašćeni pokušajem dijela javnosti da se nenamjeran propust, koji će ipak biti sankcionisan, iskoristi za jos jedan neprincipijelan obračun sa RTCG. Duboko smo uvjereni da će pripadnici Jevrejske zajednice, kao i svi dobronamjerni gledaoci razumjeti da je riječ o nenamjernom propustu, koji se potkrade u svakom živom programu", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније