Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2021. 13:27 >> 13:27

PRECIZIRANE NADLEŽNOSTI

Utvrdili korake ka završetku Eko-zgrade

Na radnom sastanku održanom u Ministarstvu ekolologije, prostornog planiranja i urbanizma državni sekretar za ekologiju, Danilo Mrdak i državni sekretar za prostorno planiranje i urbanizam,Aleksandar Ašanin, zajedno sa predstavnicima Uprave javnih radova i Procon-a, utvrdili su ključne aktivnosti i korake u njihovom sprovođenju, kako bi se konačno priveo kraju projekat izgradnje Eko-efikasne zgrade u Podgorici.  

S tim u vezi, precizirane su nadležosti institucija i organizacionih jedinica koje će, između ostalog, ispratiti dinamiku cijelog procesa.

"Izgradnju Eko-zgrade Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, sa Studijskom jedinicom za ekologiju, za potrebe Univerziteta Crne Gore, pokrenulo je nekadašnje Ministarstvo turizma i zaštite životne sredine Crne Gore zajedno sa Ministarstvom zaštite životne sredine kopna i mora Italije", navode iz Ministarstva.

Za realizaciju ovog sporazuma, kako se navodi, uspostavljen je poseban finansijski instrument za zaštitu životne sredine (EMIF – Environment Montenegrin–Italian Facility).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније