Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 04. 2021. 12:14 >> 12:15
3

POTPREDSJEDNIK VLADE

Abazović čestitao Osmani izbor za predsjednicu Kosova

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović uputio je čestitku novoizabranoj predsjednici Republike Kosovo Vjosi Osmani, uz nadu da će se dobrosusjedska saradnja rezultirati poboljšanjem kvaliteta građana obje zemlje.

"Povodom Vašeg izbora na dužnost predsjednice Republike Kosovo, upućujem Vam najiskrenije čestitke, uvjeren da će rezultati naše dobrosusjedske saradnje u krajnjem značiti poboljšanje kvaliteta života građana dvije zemlje", saopštio je potpredsjednik Abazović.

On je naveo da je siguran da će predsjednica Osmani odgovorno i sa uspjehom obavljati tu visoku dužnost.

"Smatram da je interes Crne Gore i Republike Kosovo da, ulažući ogromne napore u reformama vezanim za evropske integracije, zemlje ovog regiona budu punopravne članice EU i NATO. Želim da u budućnosti zajednički radimo na tome", zaključio je u čestitki potpredsjednik Vlade Abazović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније