Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

14. 11. 2013. 16:20 >> 16:21
1

FONDACIJA AFANDIJEV

Vujanoviću sjutra međunarodna nagrada

Predsjedniku Crne Gore Filipu Vujanoviću sjutra će biće uručena nagrada koju mu je dodijelila Međunarodna fondacija Ilijas Afandijev za prošlu godinu.

Nagradu će uručiti, u vili Gorica, predsjednik Fondacije Tural Afandijev.

Međunarodna fondacija Ilijas Afandijev osnovana je 2005-te godine na programu doprinosa realizaciji UN Milenijumskih ciljeva, koji je posvećen održivom razvoju i projektima socijalne vrijednosti, sa posebnim angažmanom u aktivnostima dobročinstva u svim oblastima.

Nakon osnivanja, a u smislu afirmacije regionalnog povezivanja, Fondacija dodjeljuje godišnju nagradu.

Dobitnici nagrade bili su bivši predsjednici Slovenije Danilo Turk, Bugarske Georgi Parvanov, Srbije Boris Tadić, Litvanije Valdas Adamkus. Priznanje su dobili predsjednik Hrvatske Ivo Josipović i premijer Turske Redžep Erdogan. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније