Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 05. 2021. 17:05 >> 17:05

LIBERALNA PARTIJA

"Opasna atmosfera linča novinara koji drugačije misle"

Liberalna partija (LP) oštro osuđuje prijetnje upućenje regionalno poznatom novinaru Draganu Bursaću, ali i mediju Anteni M i njenom glavnom uredniku Darku Šukoviću. Ističu da Vlada i nadležni organi moraju pokazati volju da se suoče sa samovoljom agresivnih pojedinaca i grupa koji su, kako navode, doživjeli procvat u posljednje vrijeme.

Iz LP dodaju da izostanak reakcija sa vrha vlasti očigledno samo dodatno inspiriše takve agresivne, nacionalističke snage i pojedince.

"U Crnoj Gori vlada opasna atmosfera linča svih onih koji drugačije misle, a naročito novinara. Nedavno je čak i partija predsjedavajućeg Skupštine g. Bečića otpočela kampanju na novinarku javnog servisa i javni servis, baveći se niskim i nezakonitim radnjama. Umjesto osude sa vrha države, mi svjedočimo podstrijekavanju na takva nedjela. Prvi ljudi vlasti moraju shvatiti kolika je odgovornost na njima ili podnijeti ostavke i prekinuti sa urušavanje stabilnosti i isntitucija ovog društva i države", zaključuje se. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније