Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 12. 2013. 15:32 >> 15:33

M.ERLAJNS

Jednostavnija kupovina karata

Nacionalni avio prevoznik Montenegro Erlajns omogućio je korisnicima njegovih usluga najjednostavniju kupovinu karata do sada, preko Kol centra.

 

Iz kompanije je saopšteno da pozivom novog Kol centra na broj 19804 putnici mogu, osim rezervacije, kupiti karte uz pomoć operatera Montenegro Erlajnsa. 

"Ovaj način kupovine karata je veoma jednostavan i prije svega komforan", kazali su iz kompanije.

Nakon poziva, operater će, kako su objasnili, od korisnika tražiti podatke sa kartice, kojom će se platiti karta. Karta će biti poslata na mail adresu.

"Montenegro Airlines u saradnji sa bankama garantuje sigurnost podataka i kartičnog plaćanja", rekli su iz kompanije i dodali da putnicima ostaje samo da se odluče za destinaciju koju žele da posjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније