Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

05. 04. 2022. 10:33 >> 10:34

DONATORSKO VEČE POŠTE CG

Novac namijenjen Centru za autizam

Pošta Crne Gore organizovala je humanitarno veče pod sloganom "Pošta Crne Gore – različitosti nas spajaju“, sa ciljem da prikupljena novčana sredstva budu donirana Centru za autizam, razvojne smetnje i dječju psihijatriju "Ognjen Rakočević“.

Akcija je, kako napominju u Pošti, pokrenuta sa namjerom da kod svih društvenih subjekata pokrene misao o važnosti društveno odgovornog rada, i da ujedinjeni u humanoj misiji možemo društvo učiniti boljim.

Direktor Pošte Crne Gore Dragan Tufegdžić je kazao da ta institucija dolaskom novog menadžmenta želi da promijeni kompletnu sliku koju javnost ima o njoj.

"Ne želimo da budemo neko ko samo na riječima radi nešto dobro za Crnu Goru i građane, već da to uistinu radimo. Ovo je lijepa priča i ideja, jer djeca jesu naša budućnost. I ovim našim malim drugarima treba da damo još jedan dodatni iskorak. Cilj nam je da napravimo doprinos i pomognemo Centru. Zato su večeras ovdje ozbiljne i dokazane kompanije“, poručio je sinoć Tufegdžić.

Direktor Centra za autizam Ivan Krgović zahvalio se na organizaciji ovakvog događaja i poželio da ovo bude jedna u nizu ovakvih akcija.

"Četvrta je godišnjica Centra, trudimo se da u mogućoj mjeri postignemo što više, a vi nam u svemu tome pomažete ovom donacijom. Ovim dobrotvornim aktom se ste pridružili nizu u čijem prvom redu su roditelji, a odmah zatim terapeuti koji daju sve od sebe da ova djeca što više napreduju“, kazao je Krgović.

Poziv na događaj upućen je najvećim kompanijama sa kojima Pošta sarađuje.

"Zbog ograničenja u prostoru i organizaciji, nijesmo mogli da pozovemo mnogobrojne prijatelje Pošte Crne Gore. Međutim, ovim putem pozivamo sve naše saradnike i prijatelje, kao i sve društveno odgovorne kompanije u našoj zemlji, da uzmu učešća u ovoj akciji i da opredijele sredstva za naše najmlađe, za one kojima je samo potrebno pružiti adekvatne uslove kako bi njihovi potencijali zasijali u punom sjaju i kako bi mogli da daju puni doprinos našem društvu“, saopštili su iz Pošte Crne Gore.

Novac je moguće uplatiti na žiro-račun 510-158161-81 najkasnije do 8. aprila ili ostavljanjem u donatorske kutije koje se nalaze u poslovnicama Pošte u Orahovačkoj ulici bb – kod Željezničke stanice, u poslovnicama u centru grada, u Bazaru, Gintašu i Delti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније