Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B. [ rtcg.me ]

18. 04. 2022. 16:36 >> 16:38
2

REAGOVANJE

Zeković: Nije tačno da u KCCG nema protivzakonitih radnji

Organizacioni koordinator Građanske inicijative "21. maj" Aleksandar Saša Zeković pozvao je direktoricu KCCG Ljiljanu Radulović da unaprijedi kontakt sa građanima koji imaju, kako kaže, argumentovane primjedbe na postupanje ljekara u toj zdravstvenoj ustanovi.

Zeković je reagovao na navode direktorice Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Ljiljane Radulović koja je za RTCG saopštila da u u toj zdravstvenoj ustanovi nema pojave mita i da bi ona reagovala i oštro kaznila svakog.

"Građanska inicijativa “21. maj” je nadstranački i društveni pokret koji je u svakodnevnoj komunikaciji sa građanima. Gradskom savjetu Glavnog grada Podgorica obratili su se građani koji imaju konkretne primjedbe na određene ljekare KCCG o čemu je gospođa Radulović blagovremeno i detaljno upoznata. Zato čudi i zabrinjava njen javni nastup kojim ipak na neki način obmanjuje građane Podgorice i Crne Gore", naveo je Zeković u reagovanju.

On kaže i kako postoji dokumentacija koja to potvrđuje.

"Dodatno, ona (Radulović) je upoznata i da postoji dokumentacija, prepiske, video zapisi koji potvrđuju brojne protivzakonite i neetičke aktivnosti određenih ljekara, koje uključuju zloupotrebu službenog položaja i prevaru o čemu će javnost u narednim danima i sedmicama biti periodično informisana kroz nastupe oštećenih građana i prezentaciju dokaza koji to potvrđuju. Pozivamo uvaženu gospođu Radulović da nastavi i unaprijedi kontakt sa građanima koji imaju argumentovane primjedbe na postupanje ljekara", zaključio je Zeković.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније