Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G.

31. 08. 2022. 16:54 >> 16:53

MINISTARSTVO OBJASNILO

Prijemi dokumenata za dječje dodatke obustavljeni zbog mjera zaštite

Zbog aktuelnih sajber napada na sistem državne uprave, s kojim je javnost upoznata, radi mjera zaštite došlo je do isključenja sa javne mreže i infrastrukture koja je u nadležnosti Ministarstva rada i socijalnog staranja, te je zbog toga došlo do privremenog obustavljanja prijema dokumenata za dječji dodatak u Centrima za socijalni rad, navodi se u saopštenju Ministarstva rada i socijalnog staranja.

"Molimo građane za razumijevanje, budući da u ovom trenutku nemamo informaciju kada će se situacija normalizivati", ističe se u saopštenju. 

Kako navode, Ministarstvo rada i socijalnog staranja će po uklanjanju nastalog problema, blagovremeno informisati građane o nastavku prijema dokumentacije.

Podsjećamo, zbog hakerskih napada na informacioni sistem državnih institucija obustavljene su prijave za dječiji dodatak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније