Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

17. 12. 2022. 21:26 >> 21:23
1

ČESTITKA VUKSANOVIĆA

"Vatreni pokazali da snaga nije u broju, već u srcu i vjeri"

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović čestitao je reprezentaciji Hrvatske na osvojenoj bronzi na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Dragi Vatreni, hvala vam za radost koju ste nam priredili i što ste nas ponovno učinili ponosnima! Posvjedočili ste da se snagom zajedništva i domoljubljem ostvaruju veliki rezultati i dobivaju velike bitke. Vaš uspjeh nadilazi sportske okvire i govori o vrijednostima koje su važne za svakoga pojedinca, jer pobijedili ste znanjem, hrabrošću i ustrajnošću", navodi se u čestitki.

Kako je dodao, svojim nastupom na najvećoj sportskoj smotri pokazali su čitavom svijetu da snaga nije u broju, već u srcu i vjeri.

"Kao takvi vi ste ohrabrenje za svakog čovjeka koji vodi svoje bitke daleko od očiju javnosti i pod teretom svakodnevice. Hvala vam što ste nadahnuli i nas u Crnoj Gori, koja se večeras raduje uspjehu prijateljske Hrvatske. Medalja koju ste osvojili je izazvala oduševljenje ne samo kod Hrvata, već i brojnih drugih crnogorskih građana", poručio je Vuksanović.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније