Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

А.М. [ D.K. /TVCG ]

19. 01. 2023. 16:22 >> 17:12

GRAĐANI PRIPRAVNI

Pljevlja: Izlila se Ćehotina, u toku podizanje nasipa uz most

Iz Službe zaštite i spašavanja Pljevlja poručuju da je situacija u tom gradu ozbiljna. Izlile su se rijeke Vezišnica i Ćehotina, a u pojedinim naseljim pozivaju građane da budu pripravni jer će ukoliko se situacija iskomplikuje morati da ih evakuišu.

Služba zaštite i spašavanja saopšpila je da je u toku podizanje nasipa uz most na Ćehotini na izlazu iz Pljevalja ka Đurđevića Tari.

"Jutros smo upozorili nekoliko domaćinstava na povbećanje nivoia vode, i ukazali im da se spreme za potencijalnu evakuaciju. Akumulaciono jezeto Otilovići je puno, primilo je punu količinu vode i sada se brana preliva, i u ovoom momentu ne postoji više mogućnost kontrole toka rijeke Ćehotine pomoću akumulacionog jezera", kazao je u izjavi za TVCG komandir Službe zaštite i spašavanja Pljevlja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније