Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 01. 2014. 18:42 >> 20:40
1

ZIMSKA SLIKA

Raste sniježni pokrivač u Crnoj Gori

U Pljevljima, Kolašinu, Nikšiću i na Cetinju pada umjeren ili jak snijeg, podatak je sa sajta HMZCG u 18 sati. Na Žabljaku, gdje je jutros bio najviši sniježni pokrivač (21 centimetar u 7 sati) pada slab snijeg.

Kako saopštavaju iz crnogorske Prijestonice, na Cetinju snijeg pada od jutarnjih sati, a nadležne gradske službe kontinuirano održavaju saobraćajnice.

Na gradskim ulicama, od jutra je  posipana so, a poslije 15 sati, počela je i akcija čišćenja snijega sa kolovoza, u koju je uključena mehanizacija Javnog – komunalnog preduzeća Cetinje. Akcija je počela od najfrekventnijih gradskih saobraćajnica.

Gradske službe u potpunosti su spremne da adekvatno reaguju u slučaju daljih padavina, obavještavaju iz Prijestonice.

Meteorolozi snijeg najavljuju i sjutra snijeg na sjeveru.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније