Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 01. 2014. 12:42 >> 12:42

PODNESENA PRIJAVA

Barani osumnjičeni za krađu televizora

Barska policija rasvijetlila je osam teških krađa i podnijela je izvještaj Osnovnom tužilaštvu protiv četiri sugrađanina koji se sumnjiče da su počinili ta krivična djela.

M.R. (18) se sumnjiči da je, tokom 2013. u Baru, u saizvršilaštvu sa J.B. (17) počinio tri krivična djela teška krađa, dok je dva krivična djela teška krađa počinio u saizvršilaštvu sa J.B. i M.Š. (18).

Njih trojica se sumnjiče da su otuđeni jedan motor marke „Honda“, dva vanbrodska motora i četiri LCD televizora.

V.V. (17) se sumnjiči za tri teške krađe počinjene u decembru 2013. godine takođe u Baru, kada su ukradena tri LCD televizore.

O svim događajima obaviješteno je Osnovno državno tužilaštvo u Baru, a policija je uspjela da pronađe da dio ukradenih predmeta i da ih vrati vlasnicima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније