Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

14. 03. 2023. 14:42 >> 14:42

POMOĆ DJECI U BOLNICAMA

Osnovana Fondacija Selena: Točak dobrote nastavlja da se okreće

Porodica djevojčice Selene Mandić, koja je prije tri godine preminula od teške bolesti, osnovala je Fondaciju Selena. Ekipa humanista, ljekara i volontera, kako su saopštili, pokušaće da olakša djeci u crnogorskim bolnicama.

"Živimo ljubav koju nam je Selena dala i čuvamo uspomenu na pomoć građana Crne Gore koji su pokrenuli točak dobrote. Neka nastavi da se okreće, pod Seleninim imenom", poručio je Selenin otac, Brano Mandić.

Dodao je da će se o cijelom projektu saznati više narednih dana i mjeseci.

Selena je prije tri godine ujedinila crnogorske građane i medije kada je na prvom Teletonu za njeno liječenje u Americi prikupljeno 390.000 eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније