Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

09. 05. 2023. 17:35 >> 17:35

SAVELjIĆ SAOPŠTIO

"Ništa nije urađeno ni mjesec nakon vršnjačkog nasilja"

Ornitolog Darko Saveljić, saopštio je da mjesec dana nije ništa urađeno u slučaju vršnjačkog nasilja, u kojem je jedna od žrtava bio njegov sin. 

“Znate li što se desilo u slučaju nasilja nad mojim sinom i njegovim drugarima? Ništa! Prolazi mjesec, niko me kao roditelja niti zvao niti informisao o bilo čemu. Ni inspektor, ni Tužilaštvo. Imali smo roditeljski, tražili smo od škole da se obrati saopštenjem. I znate što se desilo? Ništa", napisao je Saveljić na Fejsbuku.

Naveo je da, osim par tvitova i izjava za medije, niko od političara ništa nije preduzeo da se uradi nešto povodom vršnjačkog nasilja u Crnoj Gori.

“Na pitanje Udruženja Roditelji kako možemo da dođemo do informacija u kojoj je fazi naš predmet, šampioni iz Tužilaštva odgovaraju: “Na sajtu Osnovnog drzavnog tužilastva u Podgorici su objavljeni precizirani svi vidovi obraćanja ovom organu, u odjeljku naslovljenom sa “Kontakt”, u gornjem desnom uglu stranice”. Treba da se desi nešto bolno, užasno gadno i onda opet da se pokrene ova priča”, poručuje Saveljić.

Zaključuje da djeca u Crnoj Gori zaslužuju mnogo bolju zemlju i ozbiljniji odnos roditelja i donosioca odluka prema sistemu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније