Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

12. 05. 2023. 10:56 >> 11:46
4

KIŠA I VJETAR

Vjernici stižu u manastir Ostrog uprkos nevremenu

Vjernike koji su se uputili ka manastiru Ostrog zahvatilo je veliko nevrijeme koje i dalje traje, javljaju dopisnici TVCG.

Kako se u videu može vidjeti, u pitanju je obilna kiša sa vjetrom pa je vidljivost smanjena. 

Boris iz Nikšića za TVCG kazao je da su  krenuli pješke zbog tradicije ali ih je sačekalo  nevrijeme. 

"Krenuli smo iz Nikšića pješke, nismo htjeli autobusom jer je to strara tradicija i na nesreću našu bilo je nepogodno vrijeme. Ali kad dođete do gore osjećaj je stvarno nevjerovatan i zaboravite na sve što se desilo na putu do tamo", kazao je za TVCG Boris iz Nikšića. 

Podsjetimo, pravoslavna crkva danas slavi praznik Svetog Vasilija Ostroškog, čije se mošti kao velika svetinja čuvaju u manastiru Ostrog i mjesto su hodočašća za vjernike svih religija.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније