Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

18. 05. 2023. 18:14 >> 18:21

IZ BUDžETSKE REZERVE

Za izgradnju i rekonstrukciju 12 sportskih objekata skoro 250.000 eura

Za izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje 12 sportskih objekata Vlada je Ministarstvu sporta i mladih preusmjerila 245.860 eura, iz budžetske rezerve.

Kako navode riječ je o finansiranju izgradnje, rekonstrukcije, adaptacije i opremanja 12 sportskih objekata i to: izgradnja balon sale u Andrijevici, adaptacija otvorenog terena u dvorištu Gimnazije „25. Maj” u Tuzima, izgradnja otvorenog terena u dvorištu OŠ „Vuk Karadžić” u Beranama, izgradnja kružne trim staze i teretane na otvorenom u park šumi Brezovačko brdo u Rožajama.

Novac je opredijeljen i za adaptaciju otvorenog terena na stadionu „Nikoljac” u Bijelom Polju, izgradnju terena za atletska bacanja u Mojkovcu, kao i za opremanje staze za nordijsko skijanje u Žabljaku, kao i opremanje teretane u Plužinama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније