Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 06. 2023. 21:05 >> 21:05
3

KOVAČEVIĆ

"Obaveza da Vidovdan slavimo u oslobođenom Nikšiću i Crnoj Gori"

Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević, čestitao je vjernicima SPC Vidovdan, praznik koji, kako kaže, obilježava veliki broj Nikšićana a koji se tradicionalno obilježavao u knjaževini i kraljevini Crnoj Gori i u oslobođenom Nikšiću.

Kovačević je istakao da su Crna Gora i narod koji se borio za njenu slobodu bili su izgrađeni na vidovdanskoj etici iz koje su, navodi, izvedeni nebrojeni podvizi naših predaka.

"Danas kada se sve vrijednosti potiru i kada se pokušava uništiti duh našeg naroda, još je veća naša obaveza da se Vidovdana sjećamo i da ga obilježavamo u Nikšiću i Crnoj Gori",  istakao je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније