Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 04. 2014. 09:15 >> 09:15

TRI DANA

Počinje Moto Show u Delti

U šoping molu Delta Siti do nedjelje će biti održan Moto Show, čiji je cilj okupljanje zastupnika vodećih brendova iz motoindustrije, prateće moto opreme, djelova, kao i svih relevantnih organizacija koje pružaju podršku vozačima.

Osnovna ideja tog projekta je, kako se navodi, promocija značaja motoindustrije, sa komercijalnog, ali i aspekta životnog stila.

"Osim što je izložbenog karaktera, Moto Show će pružiti neophodne informacije svim znatiželjnim posjetiocima u vezi sa načinom i mogućnostima kupovine motora, skutera i prateće moto opreme, ali i izuzetno bitne informacije kada su u pitanju zakonske regulative i bezbjednost u saobraćaju", kažu iz Delta Sitija.

Najavljeno je da će svi posjetioci imati priliku da tri dana uživaju u prezentacijama najrazličitijih modela dvotočkaša, prateće moto opreme, ulja, maziva, pneumatika, GPS uređaja i svih ostalih servisnih potreba vlasnika motora.

"Ponuda će biti upotpunjena raznim akcijama, promocijama kao i poklonima za srećne posjetioce", poručili su iz Delte.

Moto Show će biti otvoren u 10 sati, a sva tri dana trajaće do 22 sata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније