Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М.

28. 09. 2023. 16:30 >> 16:32
3

KADRIBAŠIĆ

"Pljevlja su grad Pljevljaka i multinacionalna sredina"

Bivši glavni imam odbora Islamske zajednice Pljevlja Samir Kadribašić kazao je da su Pljevlja multietnička, multikulturalna, multinacionalna sredina i da su ona simbol antifašizma.

Kadribašić je komentarisao to što je danas Skupština opštine Pljevlja je danas usvojila predlog odluke da dan Svete Petke bude Dan opštine Pljevlja.

"Treba naglasiti da su za ovaj predlog glasali i odbornici Demokrata koji su danas objelodanili svoju velikosrpsku, ideološku namjeru, te da su velika politička prevara" napisao je Kadribašić na platformi X .

Istakao je da Pljevlja nisu nikada bila, niti su, niti će ikada biti ni srpska, ni bošnjačka, ni bilo čija druga. Pljevlja su grad Pljevljaka. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније