Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

24. 10. 2023. 19:50 >> 19:50

DRLjEVIĆU INICIJATIVA PRIHVATLjIVA

"Savjet da se izjasni i o Camović-Veličković"

Potpredsjednica Savjeta Radio i Televizije Crne Gore Marijana Camović-Veličković uputila je zahtjev za razrješenje predsjednika Savjeta Veselina Drljevića, zbog, kako navodi, dešavanja na sjednici Savjeta održanoj 11. oktobra preko “Zoom” platforme i postupanja predsjednika Savjeta.

Traži da se o njenoj inicijativi raspravlja na prvoj narednoj sjednici, i to kao posebna tačka.

U obrazloženju navodi i da zbog usvajanja zapisnika sa 31. sjednice Savjeta, izuzima mišljenje u potpunosti zato što nijesu uvažene dopune koje je blagovremeno dostavila, a bez kojih se, kako ističe, ne može steći pravilan uvid u tok sjednice i njena izlaganja tokom svih tačaka dnevnog reda.

S druge strane, predsjednik Savjeta Radio televizije Crne Gore Veselin Drljević poručuje da je apsolutno spreman da se članovi Savjeta odrede prema toj inicijativi.

Predlaže i da se na sljedećoj sjednici Savjeta članovi tog tijela odrede i o njegovom radu i ponašanju kao predsjednika Savjeta i Camović-Veličkovićeva kao potpredsjednice Savjeta.

“Spreman sam i radujem se svakoj provjeri, pa očekujem da će se članovi odrediti i o njenoj i o mojoj inicijativi koja će uslijediti”, zaključuje Drljević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније