Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K.J.

26. 10. 2023. 11:21 >> 17:21

VRIJEDNOST 500.000 EURA

Raspisan tender za adaptaciju pet jedinica hitne pomoći

Ministarstvo kapitalnih investicija raspisalo je tender za adaptaciju jedinica Zavoda za hitnu medicinsku pomoć (ZHMP) u Nikšiću, Budvi, Baru, Beranama i Bijelom Polju.

Kako je saopšteno iz ZHMP, tender je vrijedan 500.000 eura plus porez na dodatu vrijednost.

Iz ZHMP su kazali da je novac obezbijedila Uprava za kapitalne projekte iz kapitalnog budžeta, dok je Zavod iz sopstvenih sredstava obezbijedio novac za crtanje projekata.

“Projekat podrazumijeva adaptaciju prostora i nabavku kompletne nove medicinske opreme”, navode iz ZHMP.

Kako su rekli, pet jedinica za koje je raspisan tender zatečene su u lošem stanju i do sada nijesu adaptirane, pa će njihovo obnavljanje podići pružanje zdravstvene zaštite na viši nivo.

“U pripremi je izrada tenderske dokumentacije za adaptaciju jedinica u Kolašinu, Herceg Novom i na Žabljaku, što će ZHMP finansirati iz sopstvenih sredstava”, zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније