Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

23. 11. 2023. 19:10 >> 19:19

ČESTITKA SPAJIĆA

Regionalnim umrežavanjem do potpune valorizacije potencijala Bara

Premijer Milojko Spajić uputio je čestitku povodom 24. novembra – Dana opštine Bar, uz konstataciju da će Vlada učiniti da infrastrukturnim jačanjem i regionalim umrežavanjem, Bar u potpunosti valorizuje svoje potencijale.

Povodom 24. novembra – Dana opštine Bar, predsjednik Vlade Milojko Spajić je uputio čestitku predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjedniku Skupštine opštine Branislavu Neneziću, odbornicima, građankama i građanima.

"Bar je sinonim ustanka i slobode, građanske solidarnosti, tolerancije i inkluzivnosti, ali i munjevitog poslijeratnog razvoja, koji je grad visoko pozicionirao kao regionalno pomorsko, trgovinsko i putno raskršće", navodi se u čestitki premijera.
 
On je naglasio da se Crnoj Gori, dosljednom implementacijom vrijednosti Evropske unije, otvara realna šansa da u potpunosti iskoristi sve vitalne potencijale, a u čemu Bar ima nezaobilaznu ulogu.
 
"Infrastrukturnim jačanjem i snažnijim regionalnim umrežavanjem, naročito u okviru dovršetka auto-puta i Jadransko-jonskog projekta, u potpunosti ćemo valorizovati ono što Bar sa svojim geografskim položajem i izvanrednim prirodnim i kulturno-istorijskim značajem i bogatstvom posjeduje kao komparativnu prednost", zaključio je Spajić.

Kako je dodao u čestitki, uvjeren je da će se u naredne četiri godine, zajedničkim trudom i odgovornom saradnjom, ostvariti svi ciljevi iz zahtjevne, reformske i razvojne, proevropske agende.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније