Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 04. 2014. 08:18 >> 08:17
7

MIS ALB U CG

Nije provokacija, nego korist za CG

Gradonačelnik Ulcinja Fatmir Đeka smatra da nema ništa senzacionalno u tome što će izbor za mis Albanije ove godine biti održan u Ulcinju.

 

“Još manje je provokacija, kako neki žele da predstave spektakl, od koga će koristi imati i građani i Ulcinj i Crna Gora”, kazao je Đeka Vijestima.

On je u telefonskom razgovoru iz Prištine, gdje boravi delegacija Ulcinja u cilju promocije ponude za prvomajske praznike, odbacio optužbe da je pozadina organizacije za izbor najljepše djevojke susjedne države političke prirode.

“To nema veze. Neki bi htjeli da nas vrate u devedesete”, ocijenio je, dodajući da je kompanija koja organizuje izbor privatna i da radi za svoj interes.

“Kao i mi. Novac koji potroše gosti, ostaje Ulcinju i Crnoj Gori. To će zato biti dobra uvertira za glavnu sezonu”, kazao je Đeka.

Na pitanje kako je došao na ideju da Ulcinj bude domaćin izboru za mis Albanije, on je naveo da su susjedi sve konkurentniji na turističkom tržištu.

“Sve više ljudi odlazi na albansko primorje. To će biti jedinstvena prilika da još jednom svima koji dođu predstavimo naš turistički proizvod i ostanemo dominantni na tržištima na kojima i Albanija ima interes”, kazao je Đeka, navodeći kako će Ulcinj snositi troškove smještaja za 18 djevojaka, koliko će ih učestvovati u finalnoj noći 27. juna na bini ispod zidina Starog grada.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније