Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

02. 01. 2024. 18:21 >> 18:21
2

ČESTITKA SPAJIĆA

Bijelo Polje centralna kapija sjevera koju ćemo širom otvoriti

Povodom 3. januara, Dana oslobođenja i Dana opštine Bijelo Polje, predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić je uputio čestitku predsjedniku Opštine Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine opštine Ernadu Suljeviću, odbornicima i građanima.

"Bijelo Polje predstavlja centralnu kapiju sjevera, koju širom otvaramo za snažnije regionalne i evropske razvojno-integracione procese", poručio je premijer Spajić.

Imajući u vidu da se budućnost države bazira na jednakom i održivom razvoju, on je izrazio uvjerenje da će se Bijelo Polje etablirati kao jedno od najfrekventnijih tranzitnih, industrijskih i turističkih raskršća Crne Gore i šire, te naglasio da će projektovano ulaganje u putnu i željezničku infrastrukturu, u tekućoj kalendarskoj godini, efektuirati bržim razvojem ovog kraja, na korist svih građana, uz posebnu brigu o rubnim društvenim grupama.

"Impresivnom prošlošću i slojevitim kulturnoistorijskim nasljeđem, grad na Limu ostaje izvrstan primjer sredine ujedinjene u različitostima i podržaćemo i afirmisati sve njegove proaktivne iskorake u okvirima zadatih reformsko - integracionih politika", zaključio je premijer Spajić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније