Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B. [ TVCG ]

03. 01. 2024. 08:50 >> 08:50
5

SMOLOVIĆ

Za valorizaciju Đalovića pećine i Cmiljače potrebna pomoć Vlade

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović čestitao je svim građanima Dan opštine i najavio mnogo važnih projekata za ovu opštinu u predstojećem periodu. Očekuje, kaže, u tom pogledu i pomoć države, ali i zajedničko djelovanje sa susjednim opštinama, posebno po pitanju valorizacije Đalovića pećine i skijališta Cmiljača.

Kako je kazao Smolović u Jutarnjem programu TVCG, očekuje pomoć Vlade, u valorizaciji Đalovića pećine i skijališta Cmiljača.

"Ne samo mi, nego i mojkovačka, rožajska i beranska strana da se uključe. Da se sve to sinhronizovano završi i da se nastavi što prije auto-put, kako bi nam što više turista došlo", poručio je Smolović.

Kazao je da je planiran ove godine završetak šetališta, gdje su pri kraju idejni i glavni projekti, izdavanje građevinskih dozvola, kao i rješavanje svih imovinskih odnosa za sportske terene koji će biti dio Fudbalskog saveza Crne Gore.

"Preko 2,5 miliona eura investicija će biti uloženo u trenažni centralni kamp za čitav sjever Crne Gore, koji će se nalaziti u Bijelom Polju. Nastavićemo sa asfaltirem puteva, najmanje 15 kilometara. Nastavićemo i sa vodovodom u Bistrici, a u planu su i istraživanja na Kiselim vodama, i traženje strateškog partnera za prvu termomineralnu banju u Bijelom Polju", istakao je predsjednik opštine.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније