Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

01. 04. 2024. 18:10 >> 18:10
Čitaj mi:

JAKŠIĆ Stojanović - KAPISODA

Uspješna realizacija projekta "Razvoj rukometa u vrtićima"

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović, sastala se danas sa predsjednikom Rukometnog saveza Crne Gore Petrom Kapisodom i saradnicima, a tema sastanka bila je predstavljanje dosadašnjih rezultata projekta "Razvoj rukometa u vrtićima".

Ovaj projekat realizuju Rukometni savez Crne Gore uz podršku Evropske rukometne federacije i institucionalnu podršku Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

Kako navode u saopštenju, na sastanku su predstavljeni dosadašnji rezultati projekta, uključujući broj djece koja su uključena u aktivnosti, razvoj sportske infrastrukture u vrtićima, kao i donacija opreme vrtićima od strane Rukometnog saveza Crne Gore. Takođe, istaknuta je važnost kontinuirane podrške svih relevantnih institucija za dalji napredak ovog projekta.

Podsjećaju, u prvoj godini realizacije projekat 'Razvoj rukometa u vrtićima' se uspješno sprovodi u Podgorici, Nikšiću i Cetinju.

Sastanak je zaključen uz iskazivanje zahvalnosti na angažovanju i posvećenosti unapređenju rukometa među najmlađima u Crnoj Gori. Ovaj konstruktivni dijalog predstavlja korak naprijed u ostvarenju zajedničkog cilja - razvoja rukometa i sportske kulture u našoj zemlji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније