Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 03. 2013. 11:14 >> 11:13

PESAH

Krivokapić čestitao jevrejski praznik

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić povodom jevrejskog praznika – Pesaha, uputio je predsjedniku Jaši Alfandariju i pripadnicima Jevrejske zajednice Crne Gore, telegram čestitku:

 

 

 

-Na ovaj Pesah, praznik slobode i nezavisnosti,  želim  da vaša srca budu ispunjena ljubavlju i toplinom kojom ćete darivati kako sebe i svoje bližnje, tako i vaše prijatelje i susjede drugih konfesija.

Na ovaj uzvišeni praznik valja zaboraviti sve razlike a vjerom u istinske ljudske vrijednosti kao što su ljubav, razumijevanje i uvažavanje,  izgrađivati mostove kojima ćemo spajati i najudaljenije obale.

U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime čestitam Vam najveći praznik vjere i tradicije Jevreja - Pesah.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније