Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 12. 2014. 12:34 >> 12:31

DO KRAJA 2019.

Odobreno digitalno emitovanje za još tri televizije

Agencija za elektronske medije izdala je odobrenje emiterima TV Vijesti, TV Prva i TV Pink M za digitalno emitovanje programa do kraja 2029. godine.

 

U saopštenju Agencije navodi se da su ti emiteri stekli pravo na pristup kapacitetima prvog multipleksa sa nacionalnim pokrivanjam i emitovanje na televiziji slobodnog pristupa, na osnovu nedavno sprovedenog javnog konkursa.

"Time su stvoreni uslovi da programi tih televizija budu dostupni i putem digitalne zemaljske radio-difuzije na kanalima 43 u alotmenutu Bjelasica (opštine Žabljak, Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Berane, Rožaje, Andrijevica, Plav), kanalu 35 u alotmentu Lovćen (opštine Ulcinj, Bar,Budva, Tivat, Kotor, Herceg Novi, Cetinje, Danilovgrad, Podgorica, Nikšić, Šavnik, Plužine), kanalu 24 u alotmentu Podgorica i kanalu 49 u alotmentu Tvrdaš (opština Pljevlja)", navodi se u saopštenju.

Pristup prvom multipleksu već imaju dva televizijska i dva radijska programa javnog servisa „Radio televizija Crne Gore“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније