Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 01. 2015. 19:17 >> 19:12
1

IZGRADNJA KOLEKTORA

Mještani Krtola blokirali radove

Mještani Krtola blokirali su danas poslije podne radove na izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Kotor-Tivat na Obali Đuraševića. Mještani su nezadovoljni zbog neraščišćenih imovinsko pravnih odnosa i što su radnici posjekli mašine prilikom izvođenja radova.

"Mi smo se dogovorili da nema radova u Krtolima bez dogovora sa mještanima. To je prekršeno. A pogledajte šta su učinili sa maslinama. Koliko ih je posječeno. A kaže se, ja bih radije dao ruku nego posjeko maslinu. Nema nastavka radova bez dogovora", rekao je Petar Klakor.

Na blokadi je i predsjednik mjesne zajednice Krtoli, Ivan Starčević.

"Došao sam i lično da podržim mještane koji su u pravu. I sami vidite koliko je maslina ovdje posječeno. To sigurno nije u redu", istakao je Starčević.

Predsjednik opštine Ivan Novosel ne podržava blokadu radova: "Uvijek sam bio za dogovor. Ali, blokada radova nije dobar potez. Ovo postrojenje za prečišćavanje vode u zalivu je od opšteg interesa. I žitelja Krtola, i Tivta i Boke. Blokirati radove na takvom postrojenju sigurno nije pravo rješenje. A za razgovor sam spreman", izjavio je Novosel.

 

Tekst i foto: Radio Tivat

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније