Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

09. 12. 2016. 10:10 >> 09:47

VAŽNO PRIZNANJE

Erste banka najbolja u Crnoj Gori

Erste banka dobitnik je nagrade Banka godine u Crnoj Gori, koju dodjeljuje svjetski finansijski magazin The Banker, u izdanju Financial Times Groupe.


Nagrada Banka godine u Crnoj Gori u srijedu je uručena je izvršnim direktorima Erste banke, Aleksi Lukiću, Aleksandri Radić i Darku Kekoviću, na ceremoniji u Londonu.

Lukić je kazao da je velika čast što je Erste banka ponovo osvojila prestižnu nagradu i što je treći put proglašena najboljom u Crnoj Gori.

"U izazovnim ekonomskim vremenima Erste banka predstavlja siguran oslonac klijentima i podršku na koju mogu računati. Ulaganje u taj odnos ogleda se i kroz kontinuiran rast broja klijenata i tržišnog učešća koje ostvarujemo", rekao je Lukić.

On je dodao da su kvalitetni poslovni rezultati koje postiže banka, bili i nastaviće da budu, osnova da kompanija dalje snažno podržava razvoj ekonomije i šire društvene zajednice.

Priznanje za banku godine dodjeljuje se na osnovu više kriterijuma, među kojima su finansijski pokazatelji, kvalitet strategije poslovanja, način prevazilaženja regulatornih, konkurentskih i ekonomskih izazova, kao i korišćenje naprednih tehnologija usmjerenih na stvaranje dodatne koristi za klijente.

Ove godine priznanje je dodijeljeno u 149 država svijeta.

Magazin The Banker je među najuticajnijim finansijskim časopisima, a čitan je u više od 180 zemalja svijeta. Magazin od 1926. godine objavljuje globalne finansijske informacije namijenjene finansijskim ekspertima i top menadžerima.

Priznanje koje časopis dodjeljuje bankama godišnje smatra se jednim od najprestižnijih svjetskih bankarskih nagrada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније