Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

30. 03. 2017. 08:23 >> 08:00

DA VODI KOMPANIJU

NDK traži novi menadžment

Vlasnik kompanije "BMJ Industries", Ahmed Bakairat, traži novi menadžment da vodi Novi duvanski kombinat, nakon istrage koju je otvorilo Specijalno državno tužilaštvo o švercu cigareta.

Oni će, kako piše Pobjeda, uspostaviti strožije procedure u namjeri da se poštuju propisi, da se ne bi ponovila sadašnja situacija sa predsjednikom Upravnog odbora Novog duvanskog kombinata Isatom Boljevićem.

"Svaki zaposleni koji prekrši bilo koji zakon biće maksimalno kažnjen u skladu sa zakonom uključujući i štetu koju nanose reputaciji kompanije", ističe se u odgovoru koji potpisuje u ime BMJ Malik Varajat.

Ističe se da kompanija ima međunarodnu reputaciju i da posluje poštujući profesionalne i etičke standarde.

"BMJ prepoznata je u svijetu kao kompanija koja ima najviše etičke standarde, poštuje sve državne propise i zakone. Poslujemo u sedam zemalja, a u više od 30 država bavimo se raznim uslugama od proizvodnje cigareta do investiranaja u bolnice", navodi se u odgovorima kompanije BMJ, vlasnika Novog duvanskog kombinata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније