Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.L.B.

27. 07. 2018. 15:17 >> 15:03

ZZZCG

Za zapošljavanje OSI još 1,5 miliona eura

Odlukom Upravnog odbora ZZZCG odobrena je dodjela još jedne grant šeme, u iznosu od 1,5 miliona eura, za finansiranje projekata iz oblasti rehabilitacije i zapošljavanja lica sa invaliditetom.

Sedmi javni poziv, drugi ove godine, biće objavljen 1. i trajaće do 31.avgusta.

Novim pozivom, kako se očekuje, biće omogućeno finansiranje najmanje 30 projektnih ideja, kroz koje će se uključiti minimum 180 lica sa invaliditetom.

“Upravni odbor usvojio je Izvještaj o radu Zavoda za prvo polugodište 2018. godine, kojim je zabilježen nastavak pozitivnih trendova tržišta rada, započetih krajem prošle godine, kada je došlo do stabilizacije kretanja nezaposlenosti”, saopšteno je iz ZZZCG.

Upravni odbor odobrio je danas još pet zahtjeva za kreditiranje samozapošljavanja, u iznosu od 34.200 eura. Ovim sredstvima biće otvoreno šest novih radnih mjesta u Pljevljima i Nikšiću, u oblasti trgovine,usluga i proizvodnje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније