Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

10. 01. 2019. 13:55 >> 13:54

IZBOR DIREKTORA ODLOŽEN

Marković vd Izvršnog direktora Montenegroberze

Odbor direktora Montenegroberze za vršioca dužnosti izvršnog direktora i sekretara Berze imenovao je Mirka Markovića, diplomiranog inženjera primijenjenog računarstva.

Marković je u stalnom radnom odnosu na Berzi od 2011. godine, saopšteno je iz Montenegroberze.

"Ovim imenovanjem omogućeno je da Montenegroberza nastavi poslovanje u skladu sa pozitivnim zakonskim propisma i prevaziđe trenutnu situaciju. Naznačene aktivnosti Odbor direktora sprovodi u namjeri da Montenegroberza zadrži dobru poslovnu reputaciju koju je stekla dugogodišnjim profesionalnim radom", saopšteno je iz Montenegroberze.

Odbor direktora donio je juče odluku da se odloži postupak za imenovanje izvršnog direktora i sekretara Berze. Izbor Izvršnog direktora i sekretara se odlaže za naredni period.

"Uz zahvalnost kandidatima koji su se prijavili na Oglas, saopštavamo da neće biti daljih kontakata po ovom pitanju", navode iz Montenegroberze.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније