Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

25. 06. 2019. 08:17   >>  08:17

STEČAJNA UPRAVA

Nova prodaja imovine Atlas banke

Stečajna uprava oglasila je novu prodaju imovine Atlas banke. Ovlašćeni za prodaju nepokretnosti je advokat Zorica Đukanović, prenosi Dan.


Predmet javnog nadmetanja su nekretnine Atlas banke u Podgorici u Ulici Stanka Dragojevića, za koje je početna cijena 1,99 miliona eura. 

Takođe, na prodaju je oglašena i imovina te banke u Opštini Bar, za koju je određena početna cijena od 785 hiljada eura. 

U novom oglasu objavljenom u ponedjeljak, navodi se da je za učešće na nadmetanju obavezan depozit od deset odsto početne cijene 198,85 hiljadae euraq, za nekretnine koje se nalaze u Podgorici. 

Sa druge strane, obavezni depozit za nekretnine u Baru, među kojima je i hotel, određen je iznos od 78,5 hiljada eura. 

Stečajni upravnik Atlas banke sredinom maja raspisao je takođe oglas o prodaji nepokretnosti od ukupno 5,79 hiljada kvadrata u vlasništvu te banke – poslovne zgrade, poslovni prostori, zemljište, garažna mjesta u Ulici Stanka Dragojevića i Kapital plaža, po ukupnoj početnoj cijeni od 10,6 miliona eura. 

Na prodaju je tada ponuđeno zemljište od 434 kvadrata pod zgradom 400 kvadrata i 34 kvadrata dvorišta, potom poslovna zgrada u vanprivredi ukupne površine 828 kvadrata sa podrumom i potkrovljem. 

Od ukupne površine poslovni prostori su 3,94 hiljade kvadrata izgrađeni u 'sivoj fazi', a 50 garažnih mjesta su ukupne površine 591 kvadrat koji su potpuno završeni. Uslov za nadmetanje i tada je bila uplata depozita od 864,7 hiljada eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније