Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

11. 01. 2021. 15:29 >> 15:29

EPCG DODJELJUJE

Nagrade za 300 potrošača Zlatnog tima

Elektroprivreda (EPCG) od danas do 31. januara priređuje nagradnu igru pod nazivom Zlatni tim: Uvijek na dobitku.

„U toj nagradnoj igri EPCG će nagraditi 300 potrošača, članova Zlatnog tima, koji redovno izmiruju obaveze za utrošenu električnu energiju“, navodi se u saopštenju.

Nagradni fond se sastoji od 200 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju za članove Zlatnog tima i 100 umanjenja od 100 EUR na računima za utrošenu električnu energiju za članove Zlatnog tima koji su ujedno i korisnici usluge elektronski račun. Umanjenje će se obračunati na februarskom računu.

„U nagradnoj igri pravo učešća imaće svi kupci iz kategorije domaćinstva, kojima 31. januara stanje duga bude nula eura, kao i članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis Elektronski račun“, rekli su iz EPCG.

Članovi Zlatnog tima automatski su, kako je objašnjeno, svi potrošači koji 31. januara ne budu imali dug. Oni su dodali da neće biti potrebe za dodatnim prijavljivanjem potrošača.

„Servis Elektronski račun omogućava korisnicima dobijanje računa elektronskim putem, u inbox e-maila, a jednostavno se može aktivirati putem portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, e-mailom na racun@epcg.com, kao i putem zvanične Facebook stranice EPCG“, precizirali su u saopštenju.

Javno utvrđivanje rezultata igre biće organizovano u prostorijama EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću, 22. februara u 11 sati.

„Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Imena dobitnika nagrada će biti objavljena u dnevnim novinama“, kazali su iz EPCG.

Pravila nagradne igre su objavljena i mogu se pogledati na portalu www.epcg.com. Sve dodatne informacije o nagradnoj igri mogu se dobiti besplatnim pozivom Call centra na 19100, e-mailom na racun@epcg.com, kao i putem zvanične Facebook stranice EPCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније