Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

05. 07. 2021. 12:24 >> 12:28

PRIZNANJE EBRD-A

Hipotekarna najaktivnija banka u 2020. godini

Hipotekarna banka je peti put zaredom od strane EBRD-a dobila prestižno priznanje za najaktivniju banku u Crnoj Gori u 2020. godini, saopšteno je iz te banke.

Evropska banka za obnovu i razvoj, u okviru svog ''Programa olakšavanja trgovine'' (Trade Facilitation Program), dodijelila je nagrade za 2020. godinu najuspješnijim partnerskim bankama, a na crnogorskom tržištu Hipotekarna banka je u okviru pomenutog programa prepoznata kao najaktivnija, navode iz Hipotekarne banke.

„Hipotekarna banka je u jednoj izazovnoj godini pokazala svoju stabilnost, otpornost i strateško djelovanje i time opravdala povjerenje svojih klijenata kojih je sve više. Izuzetno nas raduje ova vrsta prestižnog priznanja od strane EBRD-a, koje je i međunarodna potvrda našeg kvalitetnog i pažljivo utabanog profesionalnog pravca. Svjesni smo da su priznanja vjetar u leđa koja nas obavezuju da uz profesionalni kadar kakav je kadar naše banke, posvećenost i marljiv rad , nastavimo putem progresa i kvaliteta“, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

„Dok obilježavamo našu 30. godišnjicu, možemo biti ponosni na svoja dostignuća. TFP je odigrao ključnu ulogu u podršci rastu malih i srednjih preduzeća koja su od ključnog značaja za otvaranje novih radnih mjesta, kao i u stvaranju veće jednakosti kada je riječ o mogućnostima u različitim društvenim zajednicama. Mnoge od naših nagrađenih banaka su uz našu pomoć razvile sopstvene poslove finansiranja privrede i opsežno su koristile program finansiranja trgovine EBRD-a, kao i naše nagrađivane programe obuka. Njihov uspjeh nas čini izuzetno ponosnim“, kazao je  izvršni direktor EBRD-a za Finansijske institucije, Francis Malige. 

Svečana dodjela nagrada održana je tokom prvog virtuelnog informativnog zasijedanja TFP-a, na marginama tridesetog godišnjeg sastanka EBRD-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније