Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

11. 06. 2023. 11:24 >> 11:24

JAVNO NADMETANjE 26. JUNA

Na prodaju nepokretnosti Atlas banke u Podgorici i Bijelom Polju

Stečajna uprava Atlas banke objavila je pozive za učešće na javnom nadmetanju za prodaju nepokretnosti u Podgorici i Bijelom Polju.

Prodaja nepokretnosti za obje lokacije obaviće se javnim usmenim nadmetanjem u prostorijama Atlas banke, u ulici Vaka Đurovića bb u Podgorici, 26. juna u 11 sati za nepokretnost u Podgorici, odnosno u 13 sati za nepokretnost u Bijelom Polju.

Pravo učešeća imaju svi domaći i strani pojedinci i kompanije, koji do 23. juna uplate depozit za učešće na javnom nadmetanju.

Predmet prodaje u Podgorici je poslovni prostor u vanprivredi površine 1,01 hiljadu metara kvadratnih, koji se nalazi na osmom spratu, po početnoj cijeni od 1,92 miliona eura.

Licitacioni korak iznosi 20 hiljada eura.

U Bijelom Polju prodaju se poslovni prostori na prizemlju i prvom spratu površine 123 metra kvadratna odnosno 39 metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 144 hiljade eura.

Licitacioni korak je hiljadu eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније