Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

07. 09. 2023. 13:20 >> 13:20

ZA OSAM MJESECI 330 HILjADA NOĆENjA

U Budvanskoj rivijeri očekuju dobru postsezonu

U Hotelskoj grupi (HG) Budvanska rivijera u postsezonskom periodu, prema obimu bukiranih aranžmana, očekuju pozitivne rezultate poslovanja.

„Nakon svjetske zdravstvene krize i funkcionisanja turističke privrede u otežanim okolnostima globalne nestabilnosti, ova godina je za HG Budvansku rivijeru veliki povratak na turističku scenu destinacije“, naveli su iz kompanije.

Nakon perioda visoke sezone, u kojem je HG Budvanska rivijera zabilježila gotovo 185 hiljada noćenja - posmatrano za mjesece jul i avgust i ukupno 330,58 hiljada noćenja za osam mjeseci rada, ostvareno je povećanje fizičkog obima prometa 35 odsto u odnosu na prošlogodišnju sezonu.

„Početak septembra je označio i lagani ulazak u postsezonski period, od kojeg se, prema obimu bukiranih aranžmana, očekuju takođe pozitivni rezultati poslovanja“, rekli su iz kompanije.

Sa najavljenih 70 hiljada noćenja za septembar kroz niz MICE aranžmana, u konačnom bi podaci trebalo da budu sa procentom povećanja fizičkih pokazatelja 54 odsto u odnosu na uporedni prošlogodišnji period.

„Ovo je još jedna potvrda prepoznatog brenda HG Budvanske rivijere, koja će u postsezonskom periodu biti domaćin brojnih grupnih aranžmana i manifestacija međunarodnog karaktera“, dodaje se u saopštenju.

Turistička tržišta koja su u evidenciji dolazaka za septembar su raznolika i odnose se na emitivne zone Francuske, Mađarske, Turske, Srbije, Slovenije, Velike Britanije, Rumunije, Izraela, Egipta, Poljske, Austrije, Njemačke.

Iz HG Budvanske rivijere su istakli i podatak da je tokom svih prethodnih mjeseci pojedinačno zabilježeno povećanje fizičkog obima prometa u odnosu na pokazatelje iz prošlogodišnje sezone.

„Tendencija potenciranja postsezonskog perioda i aktivne promocije ponude, kao i tradicionalno prepoznat hotelski proizvod grupacije, između ostalog za rezultat ima najavljene realizacije turističkih aranžmana za oktobar i to u obimu od preko 15 hiljada noćenja. Dok za novembar, za sada, imamo najavljene dolaske iz Izraela, sa boravkom do 25. novembra“, zaključili su iz kompanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније